به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه های خود نوشت:
پیش از این برخی محافل اصلاحطلب، نسبت به نقش پول در بستن لیست این طیف در انتخابات مجلس و شورای شهر هشدار داده بودند.
سایت انتخاب در گزارشی نوشت: نتیجه آرای نمایندگان مجلس به وزرای پیشنهادی باعث موجی از واکنشهای منفی در فضای سیاسی و همچنین مجازی شده است، امری که بسیاری را نسبت به عملکرد نمایندگان فراکسیون «امید» بدبین کرده است.
بسیاری از وزرای مورد نقد که چهرههای اصلی فراکسیون مستقلین و فراکسیون امید دائما به آنها حمله میکردند و کارنامه آنها را زیر سؤال میبردند، در جای خود با رای حداکثری باقی ماندند.
در این میان، عملکرد فراکسیون امید موجب بروز انتقادات و گلایههای زیادی شده است. جدا از نحوه مدیریت فراکسیون، بسیاری از انتقادات «زد و بندها»ی احتمالی را نشانه گرفته است، معاملاتی که باعث شد بیطرفِ اصلاحطلب که رایاش تضمین شده بود و ۱۴۴ نفر، برای ادای نطق در موافقت با او ثبتنام کرده بودند رای نیاورد و برخی وزرایی که همواره مورد نقد فراکسیون بودند، آرای بیسابقهای از آن خود کنند که در مجلس اصولگرای قبل موفق به کسب آن نشده بودند.
عجیب آنکه وقتی لیست نمایندگانی که در موافقت این دست از وزرا صحبت کردند را برانداز میکنیم، به تعداد قابل توجهی از چهرههای لیست امید برمیخوریم.
جدا از آن، برخی از افراد به وسوسه امتیازاتی که پیشتر گرفته بودند و ممکن بود با تغییر وزیر هر آنچه بافتهاند رشته شود و به باد فنا برود، مجدانه میان نمایندگان طیفهای مختلف پرسه میزدند و لابی میکردند تا گزینه مدنظرشان سر جای خود باقی بماند.
غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و عضو ارشد فراکسیون امید ضمن تایید لابیگریها به «انتخاب» میگوید: بنده خودم موافق وزیر خاصی بودم که دیگران نظر من را نسبت به ایشان برگرداندند. این رایزنیها تاثیر دارند، خصوصا در مورد نمایندگانی که سیاسی نگاه نمیکنند.
انتخاب در پایان نوشت: اکنون با بالا گرفتن اعتراضات در شبکههای اجتماعی نسبت به عملکرد فراکسیون امید در جریان رای اعتماد به وزرای پیشنهادی، برخی اعضای این فراکسیون به تقلا افتادهاند تا با هزینه از رهبر جریان اصلاحات و سپر کردن او، مانع از ادامه انتقادات شوند، تذکرات و گوشزدهایی که اکثرا مبتنی بر نیاز جدی جریان اصلاحات به مقابله با رانتخواری و پالایش درونی است.